THE CEILING WAS RAISED TO MAKE THE SPACE AS EXPANSIVE AS POSSIBLE AND COVERED WITH RECLAIMED, PAINTED OAK TO ADD WARMTH. NEW FRENCH DOORS CONNECT THE INTERIOR WITH THE GARDEN. THE FURNITURE WAS KEPT SIMPLE AND CLEAN: A CUSTOM-MADE HEADBOARD, ALONG WITH SILK AND SHEARLING THROW RUGS, ADD A SOFTNESS AND COMFORT. FURNITURE AND LIGHTING WAS SOURCED FROM SMALL, YOUNG, COMPANIES IN NEW YORK AND L.A.

_00A3560.jpg
Stockholm02.jpg
_00A3652.jpg
_00A3839 (1).jpg
_00A3867.jpg

THE CEILING WAS RAISED TO MAKE THE SPACE AS EXPANSIVE AS POSSIBLE AND COVERED WITH RECLAIMED, PAINTED OAK TO ADD WARMTH. NEW FRENCH DOORS CONNECT THE INTERIOR WITH THE GARDEN. THE FURNITURE WAS KEPT SIMPLE AND CLEAN: A CUSTOM-MADE HEADBOARD, ALONG WITH SILK AND SHEARLING THROW RUGS, ADD A SOFTNESS AND COMFORT. FURNITURE AND LIGHTING WAS SOURCED FROM SMALL, YOUNG, COMPANIES IN NEW YORK AND L.A.

Stockholm02.jpg
 Moroccan-inspired tile and clean oak cabinets create the right balance for the space. 

Moroccan-inspired tile and clean oak cabinets create the right balance for the space. 

_00A5222.jpg
_00A5287.jpg
_00A3839 (1).jpg
_00A3867.jpg
 Clock in the breakfast room.

Clock in the breakfast room.

For the remodel of a kitchen in a Carroll Gardens brownstone, simplicity and minimalism were the key to highlighting the delicate details and archetypal proportions inherent to the space. 

DSCN0103.jpg
579 Jefferson_Brooklyn_038.JPG
579 Jefferson_Brooklyn_044.JPG

For this young family, we sought to open up the space, improve the quality of the light, and infuse the brownstone with a mellow, modern, and young quality reminiscent of it's owners.  

BK 1.jpg
 We created two separate living zones: a place to lounge together and watch TV, and a place to be alone. The softer surfaces: navy, oversized sofa and neutral jute rug is where the family spends most of its time, and is juxtaposed against the more contemplative sitting area that looks out onto the quiet, residential street. 

We created two separate living zones: a place to lounge together and watch TV, and a place to be alone. The softer surfaces: navy, oversized sofa and neutral jute rug is where the family spends most of its time, and is juxtaposed against the more contemplative sitting area that looks out onto the quiet, residential street. 

BK 3.jpg

Upstairs, in Beatrice‚Äôs playroom, we drew inspiration from Alice in Wonderland. 

WE CHOSE A BOLD, BUT SUBTLE GARDEN PRINT FOR THE WALLPAPER COLORS AND OFFSET IT WITH A BOLD, BLACK AND WHITE STRIPED RUG.  LIKE ALICE, BEATRICE CAN HOST TEA PARTIES FOR HER FRIENDS AND DIVE INTO THE RABBIT HOLE OF HER TEEPEE